Marica: Jucătorii nu au ajuns la un consens cu FRF privind primele de calificare la Euro2016

Atacantul Ciprian Marica a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii echipei naţionale nu au ajuns la un consens cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în ceea ce priveşte primele de calificare la Euro 2016.

140 afișări
Imaginea articolului Marica: Jucătorii nu au ajuns la un consens cu FRF privind primele de calificare la Euro2016

Marica: Jucătorii nu au ajuns la un consens cu FRF privind primele de calificare la Euro2016 (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu s-a ajuns la un consens vizavi de prime. Deocamdată noul preşedinte al federaţiei ne-a prezentat ideile dânsului, iar noi, jucătorii, i-am prezentat doleanţele noastre faţă de această campanie. Dar înainte de toate noi trebuie să fim un grup unit, ne reprezentăm ţara şi suntem mândri de asta. Noi vom juca la capacitate maximă, cum vom putea mai bine", a spus Marica.

Întrebat dacă primele propuse de actuala conducere a FRF sunt mai mari decât cele din precedentele campanii de calificare propuse de fosta conducere, Ciprian Marica a răspuns: "E confidenţială oferta. Mai bună, mai rea, e confidenţială".

TITLURILE ZILEI

Echipa naţională a României va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici