Mario Balotelli, amendat cu 25.000 de lire sterline şi suspendat un meci

Fotbalistul echipei Liverpool, Mario Balotelli, a fost amendat cu 25.000 de lire sterline şi suspendat un meci, pentru o postare a sa de pe reţelele de socializare, informează site-ul oficial al Federaţiei Engleze de Fotbal.

99 afișări
Imaginea articolului Mario Balotelli, amendat cu 25.000 de lire sterline şi suspendat un meci

Mario Balotelli, amendat cu 25.000 de lire sterline şi suspendat un meci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mario Balotelli a fost amendat cu 25.000 de lire sterline, suspendat un meci cu efect imediat, sub rezerva unui eventual apel, şi avertizat în privinţa comportamentului său viitor, după ce a recunoscut că a încălcat regulamentele federaţiei în legătură cu reţelele de socializare. Acuzaţia a constat în faptul că o imagine pe care fotbalistul de la Liverpool a postat-o pe reţelele de socializare a fost abuzivă şi/sau ofensatoare şi/sau inadecvată, ceea ce contravine regulamentului", se arată pe site-ul federaţiei engleze.

Mai mult, postarea lui Balotelli a fost considerată o încălcare a regulii ce face referire la "originea etnică şi/sau culoare şi/sau rasă şi/sau naţionalitate şi/sau religie".

Mario Balotelli va trebui, de asemenea, să urmeze un program de educare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici