Marius Copil a acces în turul al doilea al calificărilor turneului de la Wimbledon

Tenismenul Marius Copil, locul 186 ATP, l-a învins, luni, cu scorul de 6-3, 7-6 (4), pe Jason Jung din Taiwan, locul 209 ATP, într-un meci de o oră şi 21 de minute din primul tur al calificărilor turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

158 afișări
Imaginea articolului Marius Copil a acces în turul al doilea al calificărilor turneului de la Wimbledon

Marius Copil (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

În manşa următoare, Copil va juca împotriva francezului Vincent Millot, locul 213 ATP, care l-a eliminat pe principalul favorit al calificărilor, belgianul Kimmer Coppejans, locul 97 ATP, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-3.

Calificarea în al doilea tur preliminar este recompensată la Wimbledon cu un premiu în valoare de 7.250 de lire sterline (aproximativ 10.000 de euro).

Alţi doi români sunt prezenţi pe tabloul calificărilor la Wimbledon. Victor Hănescu, locul 194 ATP, va juca împotriva georgianului Nikoloz Basilaşvili, poziţia 153 în clasamentul mondial, iar Adrian Ungur, locul 196 ATP, îl va întâlni pe germanul Dustin Brown, cap de serie numărul 12 în calificări şi poziţia 102 în ierarhia mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici