Marius Copil eliminat în calificările turneului de tenis de la Miami

Jucătorul de tenis român Marius Copil (220 ATP) a fost eliminat luni seara în primul tur al calificărilor pentru tabloul principal al turneului de tenis ATP 1000 Miami Masters, învins în două seturi de ecuadorianul Emilio Gomez (163 ATP).

506 afișări
Imaginea articolului Marius Copil eliminat în calificările turneului de tenis de la Miami

Sursa foto: profimedia

După ce în urmă cu 10 zile a ratat calificarea în semifinalele turneului de le Sankt Petersburg, Marius Copil a schimbat radical fusul orar, încercând să se obţină un loc pe tabloul principal al turneului de tenis Miami Open, Florida, turneu de 1000 de puncte, dotat cu premii în valoare totală de 4.299.205 USD.

În primul tur al calificărilor, românul l-a înfruntat pe ecuadorianul Emilio Gomez (163 ATP), în faţa căruia a fost învins în 2 seturi, 6-3, 6-4.

În primul set cei doi jucători au mers cap la cap până la 3-3, când Gomez a reuşit primul break, urmat de alte două game-uri şi implicit de câştigarea primului set. Copil a servit riscant cu primul serviciu, dovadă că a reuşit 5 aşi, dar a avut şi 4 duble greşeli şi o reuşită de sub 50%. Din păcate şi la retur a fost foarte deficitar, cu procente mult sub medie.

Totuşi, în setul doi Copil a debutat cu break şi a dus setul până la 4-2 pentru el, cu şanse de a egala situaţia la seturi. Din păcate, de la 4-2 nu a mai câştigat nici un game, fiind învins şi eliminat.

Pentru participarea sa în primul tur al calificărilor, Marius Copil nu va primi puncte ATP, dar va fi recompensat cu un cec în valoare de 3.100 USD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici