Marius Copil, eliminat în turul doi la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Tenismanul Marius Copil, beneficiar al unui wild-card şi locul ATP, a ratat, joi, calificarea în sferturile de finală ale turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, dotat cu premii în valoare totală de 485.760 de euro.

92 afișări
Imaginea articolului Marius Copil, eliminat în turul doi la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Marius Copil (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Copil a fost învins, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-2, după o oră şi zece minute, de francezul Paul-Henri Mathieu, jucător venit din calificări şi poziţia în ierarhia mondială.

Tot joi, Adrian Ungur a fost învins, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-3, de uzbekul Denis Istomin, iar Victor Hănescu a fost întrecut, miercuri, cu scorul de cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3, de francezul Gilles Simon.

Pentru performanţa reuşită la turneul bucureştean, Marius Copil va primi 20 de puncte ATP şi un cec în valoare de 7.405 euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici