Marius Copil: Îmi doresc să am un parcurs cât mai lung la Roland Garros, să vă fac mândri

Jucătorul de tenis Marius Copil, aflat pe locul 93 în ierarhia mondială, îl va întâlni pe spaniolul Albert Ramos-Vinolas, locul 20 ATP şi cap de serie numărul 19, în primul tur al turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi.

450 afișări
Imaginea articolului Marius Copil: Îmi doresc să am un parcurs cât mai lung la Roland Garros, să vă fac mândri

Marius Copil: Îmi doresc să am un parcurs cât mai lung la Roland Garros, să vă fac mândri

Va fi primul meci direct dintre Copil (26 de ani) şi Vinolas, în vârstă de 29 de ani.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Copil spune că îşi doreşte să aibă un parcurs lung şi să îi facă mândri pe fanii săi.

"Îmi doresc să am un parcurs cât mai lung la Roland Garros şi să vă fac mândri în continuare. Mulţumesc pentru susţinere!", a notat Marius Copil, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici