Marius Copil şi Irina-Camelia Begu au primit wild-card-uri la turneul de la Madrid

Jucătorii de tenis Marius Copil, locul 165 ATP, şi Irina-Camelia Begu, locul 120 WTA, au primit wild-card-uri pentru turneul de la Madrid, organizat de fostul tenisman român Ion Ţiriac.

135 afișări
Imaginea articolului Marius Copil şi Irina-Camelia Begu au primit wild-card-uri la turneul de la Madrid

Marius Copil şi Irina-Camelia Begu au primit wild-card-uri la turneul de la Madrid (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Turneul masculin este de categoria Masters 1.000 şi are premii în valoare totală de 3.671.405 euro, în timp ce la feminin premiile sunt de 4.236.425 de dolari şi este de categorie Premier Mandatory, informează site-ul oficial al competiţiei.

Totodată, jucătoarea Alexandra Dulgheru, locul 132 WTA, a primit wild-card pentru a putea participa în calificările turneului din capitala Spaniei.

Pentru tabloul principal masculin au mai primit invitaţii tenismanii spanioli Roberto Bautista Agut şi Pablo Carreno Busta, iar un al patrulea wild-card va fi anunţat ulterior.

Direct acceptate pe tabloul feminin, cu wild-card, au fost jucătoarele spaniole Anabel Medina Garrigues, Silvia Soler Espinosa şi Maria Teresa Torro Flor.

Turneul de la Madrid va începe la 4 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici