Marius Lăcătuş negociază preluarea echipei CSMS Iaşi

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat vineri seară, pentru MEDIAFAX, că se află în discuţii cu Marius Lăcătuş pentru preluarea formaţiei ieşene, după ce Basarab Panduru a refuzat oferta făcută.

139 afișări
Imaginea articolului Marius Lăcătuş negociază preluarea echipei CSMS Iaşi

Marius Lăcătuş negociază preluarea echipei CSMS Iaşi

"Am discutat astăzi (n.r. - vineri) cu Basarab Panduru să preia echipa, dar nu am ajuns la o înţelegere. Nu s-a putut, asta e. Nu spun mai mult. Am purtat nişte discuţii cu Marius (n.r. - Marius Lăcătuş), dar nu este nimic oficial. Mai multe nu pot să spun acum. Vorbim când avem ceva oficial", a spus Florin Prunea.

Surse din cadrul clubului au precizat că Marius Lăcătuş, care este în Spania, a discutat vineri cu Florin Prunea şi a acceptat, în principiu, să preia gruparea ieşeană.

Marius Lăcătuş va veni duminică la Iaşi să pună la punct înţelegerea cu gruparea ieşeană.

Marius Lăcătuş are 49 de ani şi a fost de-a lungul carierei antrenor la FC Naţional, Oţelul Galaţi, FC Braşov, Ceahlăul Piatra Neamţ, UTA, Steaua Bucureşti şi FC Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici