Marius Niculae: Cosmin Contra a redat echipei naţionale plăcerea de a juca şi de a face spectacol

Fostul internaţional Marius Niculae a fost impresionat de cum a arătat jocul echipei naţionale în meciurile amicale cu Israel şi Suedia şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa selecţionerului Cosmin Contra.

148 afișări
Imaginea articolului Marius Niculae: Cosmin Contra a redat echipei naţionale plăcerea de a juca şi de a face spectacol

Marius Niculae: Cosmin Contra a redat echipei naţionale plăcerea de a juca şi de a face spectacol

"S-a văzut o schimbare de atitudine, mai ales rezultatele, două victorii. Se vede clar o schimbare în bine. Mi-a plăcut că a fost foarte inspirat la schimbări, am văzut în meciul din Israel două super goluri, ceea ce n-am mai văzut de mult la echipa naţională. Acum, contra Suedia, un nou gol foarte frumos, deci a redat plăcerea jucătorilor de a juca şi de a face spectacol, ceea ce înainte nu aveam parte", a spus Marius Niculae.

Echipa naţională de fotbal a României a câştigat ambele partide amicale disputate în 2018: 2-1, pe 24 martie, în Israel şi 1-0 contra Suediei, trei zile mai târziu, la Craiova.

Numit selecţioner în septembrie anul trecut, Cosmin Contra (42 de ani) a ajuns, în urma acestor meciuri de pregătire, la patru victorii obţinute pe banca tehnică a echipei naţionale, dar şi o remiză şi o înfrângere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici