Marius Stan: Este clar că FC Vaslui s-a întărit cel mai mult în această iarnă

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat sâmbătă, la plecarea în Antalya, că, dintre toate echipele cu şanse la titlu, consideră că FC Vaslui s-a întărit cel mai mult în această pauză competiţională.

11 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Este clar că FC Vaslui s-a întărit cel mai mult în această iarnă

Marius Stan: Este clar că FC Vaslui s-a întărit cel mai mult în această iarnă (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

"Noi ne-am încheiat campania de achiziţii. Nu a fost una spectaculoasă, dar suntem mulţumiţi. Dintre toate echipele este evident că Vaslui s-a întărit cel mai mult în această iarnă. Cred că este una dintre candidatele foarte serioase la câştigarea titlului. Şi Steaua a devenit foarte puternică, prin aducerea fraţilor Karamyan, însă rămân la părerea că Vasluiul a avut cea mai bună campanie de achiziţii", a spus Marius Stan.

Oficialul gălăţean a afirmat că, în sezonul următor, şi echipa sa se poate bate la titlu. "Noi cred că ne vom bate la anu pentru titlu. Mă bazez pe tinereţea lotului şi pe omogenitatea lotului. Dorinel Munteanu are un rol mare în această echipă, pentru că îi încurajează pe cei tineri şi nu putem să avem decât de câştigat din acest lucru", a adăugat Marius Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici