Marius Stan: Preferăm arbitrii români, dar nu suntem masochişti să suportăm greşelile

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat luni seară, într-o emisiune sportivă, la TVR Iaşi, că nu îşi doreşte arbitri străini, pentru că nu are banii necesari achitării baremurilor acestora, dar nici nu acceptă ca arbitrii români să greşească flagrant.

13 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Preferăm arbitrii români, dar nu suntem masochişti să suportăm greşelile

Marius Stan: Preferăm arbitrii români, dar nu suntem masochişti să suportăm greşelile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Traversăm o perioadă de criză şi chiar nu ne permitem să achităm baremurile pentru aducerea de arbitri străini. Preferăm arbitrii români, dar nu suntem masochişti să le suportăm greşelile! Comisia Centrală a Arbitrilor ar trebui să-şi crească un corp de arbitri credibil, pentru că valoare cred că au. Credibilitatea este capitolul la care stau prost arbitrii români. Noi, conducătorii de cluburi, ar trebui să facem un pact de neagresiune în privinţa arbitrilor. Totuşi, greşelile arbitrilor ne costă puncte, bani şi nervi", a spus Marius Stan.

Oficialul grupării gălăţene a adăugat că nu crede că returul de campionat ar trebui amânat: "Nu cred că vom avea probleme cu terenul de joc în partida de vineri, chiar dacă astăzi (n.r. - luni) la Galaţi a nins. Returul nu cred că trebuie amânat, mai ales că la nivel declarativ acesta a început. Eu sper ca în această parte a doua a campionatului să ne păstrăm pe acelaşi loc în clasament, dacă nu chiar să mai urcăm. De regulă noi avem retururi de campionat bune şi sper să se întâmple la fel şi acum".

Referitor la meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, programat vineri, Marius Stan a precizat că se aşteaptă la o victorie, care este extrem de importantă.

"Meciul cu Internaţional Curtea de Argeş se anunţă a fi unul extrem de important pentru noi. În tur, echipele care au tratat uşor partidele cu Internaţional Curtea de Argeş au avut de suferit şi noi suntem puşi în gardă. Întâlnim o contracandidată la salvarea de la retrogradare şi cred că punctele au valoare dublă", a adăugat Marius Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici