Marius Stan se aşteaptă ca Oţelul să o ducă mai bine în 2010 ca în 2009

Directorul general al echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că se aşteaptă ca, din punct de vedere financiar, clubul moldav să o ducă mai bine în 2010 decât în 2009.

14 afișări
Imaginea articolului Marius Stan se aşteaptă ca Oţelul să o ducă mai bine în 2010 ca în 2009

Marius Stan se aşteaptă ca Oţelul să o ducă mai bine în 2010 ca în 2009 (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

"Pe tot anul 2009 am cheltuit doar 3 milioane de euro. Încet, încet intrăm în normal. Mai avem doar o lună întârziere la contractele jucătorilor, dar spre sfârşitul acestei luni vom încasa banii pe Bourceanu, 350.000 de euro şi de la Ligă din drepturile de televizare, 600.000 de euro. La aceşti bani, se vor adăuga în cursul acestui an 2.000.000 de euro de la sponsorul nostru, ArcelorMittal. Sperăm ca la vară să putem vinde unul sau doi jucători, pentru a întregi bugetul. Deocamdată nu avem oferte concrete pentru nimeni. Nici măcar pentru Râpă, el va fi urmărit şi în cantonamentul din Antalya. Ar fi excelent dacă l-am putea vinde acum, atât pentru club, cât şi pentru el. În plus, s-ar elibera un loc în echipă, pe acelaşi post mai avem doi jucători tineri cam de aceeaşi valoare, Cojoc şi Cârjă", a precizat Stan.

Oţelul s-a reunit vineri şi va continua pregătirile în Galaţi timp de o saptămână. De la 14 până la 25 ianuarie, jucătorii gălăţeni vor efectua un stagiu montan la Poiana Braşov, iar între 30 ianuarie şi 12 februarie, Oţelul se va pregăti în Antalya unde vor disputa şi cinci jocuri de verificare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici