Marius Stan va candida la alegerile pentru preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal

Marius Stan, omul care a condus-o pe Oţelul spre titlul istoric din 2011, a anunţat că va candida la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, în noiembrie, după o discuţie "puţin deplasată şi lipsită de respect" pe care a avut-o cu Gino Iorgulescu.

223 afișări
Imaginea articolului Marius Stan va candida la alegerile pentru preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal

Marius Stan va candida la alegerile pentru preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal

Planul lui Stan era să nu se implice în alegeri dacă Iorgulescu se va înscrie pe lista candidaţilor, dar totul s-a schimbat după o discuţie pe care fostul şef de la Oţelul a avut-o cu actualul conducător al Ligii. Pentru că a fost tratat cu lipsă de respect, Stan a luat horărârea să-l înfrunte pe Iorgulescu în noiembrie, când se va alege noul conducător al LPF: "Am spus că am să candidez dacă nu candidează Gino. Dar am avut o discuţie cu Gino şi m-am decis să candidez şi dacă va candida el. A fost o discuţie aşa, puţin deplasată şi puţin lipsită de respect. Şi atunci voi candida. Îmi încalc un cuvânt. De regulă, când spun ceva în spaţiul public mă ţin de acel cuvânt. O fac pentru că mi s-a părut că am fost tratat cu lipsă de respect. Mi s-a părut un pic iritat, aşa.

Nu e un scaun pentru cineva destinat, se poate discuta orice, poţi să faci o echipă dacă ai un proiect comun, un proiect nu ca să ne fie bine, lui Stan, lui Gino sau la un terţ. Să fie bine fotbalului nostru. Cred că şi experienţa mea şi a lui ar fi adus un plus, aşa am considerat eu. Şi pe termenii ăştia am vrut să am o discuţie, care s-a închis abrupt, aşa. Înseamnă că nu vrei plusvaloare, înseamnă că vrei stagnare. Eu puteam să aduc un plus de valoare domeniului care m-a consacrat. Alegerile ar urma să fie în noiembrie", a dezvăluit Stan, la Dolce Sport.

Gino Iorgulescu e preşedinte al LPF din noiembrie 2013, când l-a învins pe Dumitru Dragomir cu 11 voturi la şapte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici