Marius Şumudică a fost suspendat o etapă şi va sta în tribună la meciul cu Steaua din Cupa Ligii

Marius Şumudică (45 de ani), antrenorul echipei Astra Giurgiu, a fost suspendat de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF, miercuri, o etapă, pentru gesturile obscene adresate fanilor stelişti la meciul din turul semifinalei Cupei Ligii, cu Steaua, de la Piteşti.

277 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică a fost suspendat o etapă şi va sta în tribună la meciul cu Steaua din Cupa Ligii

Marius Şumudică a fost suspendat o etapă şi va sta în tribună la meciul cu Steaua din Cupa Ligii ( Imagine Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

Fostul antrenor al Rapidului va sta în tribună la returul cu Steaua din Cupa Ligii, disputat tot miercuri, de la ora 18:30.

Decizia Comisiei a venit cu doar câteva ore înaintea returului semifinalelor Cupei Ligii dintre Astra şi Steaua, de la Giurgiu. Dani Coman, preşedintele liderului Ligii 1, a confirmat informaţia pentru ProSport. Totuşi, pedeapsa nu-i deranjează foarte tare pe giurgiuveni, în condiţiile în care Şumudică a declarat că nu e interesat de meciul din Cupa Ligii.

"Respectăm decizia Comisiei de Disciplină. Şumudică va sta în tribune un meci, dar avem secunzi care vor face ce va spune el", a declarat Dani Coman pentru ProSport. La fel ca în perioada în care antrenorul Astrei a fost suspendat pentru pariuri, locul său pe banca tehnică va fi luat de secunzii Bogdan Andone şi Cristi Petre.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină, a anunţat că va lua decizia în cazul lui Edward Iordănescu, antrenorul Pandurilor care a fentat regulamentul în meciul cu Astra, de la Giurgiu, când le-a dat indicaţii jucătorilor săi, chiar dacă era suspendat, pe data de 15 aprilie 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici