Marius Şumudică a pierdut la debutul pe banca lui Gaziantep Gazisehir, 0-5 cu Fenerbahce

Marius Şumudică a debutat cu un eşec drastic pe banca celor de la Gaziantep Gazisehir, iar la finalul meciului cu Fenerbahce a fost destul de resemnat. Scorul de 5-0 înregistrat pe tabelă a fost pus de antrenorul român pe seama ultimelor transferuri de la echipă.

72 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică a pierdut la debutul pe banca lui Gaziantep Gazisehir, 0-5 cu Fenerbahce

Marius Şumudică a pierdut la debutul pe banca lui Gaziantep Gazisehir, 0-5 cu Fenerbahce

În fiecare zi vine câte un fotbalist nou şi nu foarte forma un prim ”11” omogen. "Am jucat foarte prost, Fenerbahce a avut un ritm mult mai bun decât noi. Ne-au venit mulţi jucători noi, în fiecare zi mi-a mai apărut câte unul. Un alt jucător, o altă limbă. Trebuia să lucreze fiecare individual, parcă era tenis! Eu nu am o baghetă magică. Avem o săptămână în faţă, sper să arătăm altfel. Cei care fac greşeli, care nu pot să alerge, vor fi pe bancă, nu-i nicio problemă. Avem un meci foarte greu în faţă, dar trebuie sa câştigăm 3 puncte.

Ne va fi foarte greu în continuare, nu pot să promit nimic. Nu e uşor sa faci un grup, o echipă într-un timp atât de scurt. Asta e viaţa. O să muncim, o să ne antrenăm, vom da totul. Niciodată nu am paţit ce am paţit azi, 3 penalty-uri în 20 de minute. Fenerbahce a meritat victoria, dar primul penalty n-a fost. Îi felicit, au echipă bună, noi trebuie să muncim mai mult", a spus Şumudică pentru beIN Sport, după partida din deplasare cu Fenerbahce.

În prima repriză, fosta campioană a Turciei a marcat de 3 ori, dar a şi ratat un penalty. Golurile au venit din partea lui Moses (min. 6; pen.), Muriqi (min. 17) şi Belozoglu (min. 24; pen.). În partea secundă, Fener a mai punctat de două ori. Marcatori au fost Dirar (min. 74) şi Kadioglu (min. 88).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici