Marius Şumudică este noul antrenor al lui Gazişehir Gaziantep

Marius Şumduciă (48 de ani) este noul antrenor al lui Gazisehir Gaziantep. Clubul turc a anunţat că s-a ajuns la un acord între cele două părţi şi că, tot joi, va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă.

133 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică este noul antrenor al lui Gazişehir Gaziantep

Marius Şumudică este noul antrenor al lui Gazişehir Gaziantep

Şumudică este, astfel, la a doua aventură din Turcia, după ce a antrenat-o pe Kayserispor. Românul a semnat pe doi ani cu noua lui echipă.

”Gazisehir Gaziantep a ajuns la un acord cu Marius Şumudică. Îi urăm lui Marius Şumudică bun venit la clubul nostru. Conferinţa de presă prin care acesta va fi prezentat va avea loc la ora 17:00”, se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial al clubului.

Şumudică era liber de contract de la începutul lunii mai, când s-a despărţit de arabii de la Al Shabab. Dorit de FCSB, antrenorul a semnat în cele din urmă cu Gazisehir Gaziantep, pe doi ani, şi a fost prezentat oficial. Antrenorul român vrea să ia cu el şi doi fotbalişti din Liga 1: pe Denis Alibec (Astra Giurgiu) şi pe Junior Morais (FCSB). Gazisehir a terminat pe locul cinci sezonul trecut din a doua ligă turcă, dar a obţinut promovarea după ce s-a impus la baraj.

De la plecarea din România, din 2017, Marius Şumudică a antrenat două echipe în străinătate. În Turcia, la Kayserispor, unde a stat un an, şi la Al Shabab, în zona Golfului, unde a activat tot timp de un sezon. Şumudică a câştigat titlul şi Supercupa României cu Astra, în 2016, şi i-a dus pe giurgiuveni în primăvara europeană din Europa League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici