Marius Urzică a fost cooptat în colectivul tehnic al lotului masculin de gimnastică

Fostul campion olimpic în proba de cal cu mânere Marius Urzică a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că a acceptat propunerea Federaţiei Române de Gimnastică de a face parte din colectivul de antrenori care pregăteşte lotul masculin de gimnastică.

75 afișări
Imaginea articolului Marius Urzică a fost cooptat în colectivul tehnic al lotului masculin de gimnastică

Marius Urzică a fost cooptat în colectivul tehnic al lotului masculin de gimnastică (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit pentru propunerea de a face parte din colectivul lotului naţional masculin pe care am acceptat-o, iar din 4 ianuarie, când se reuneşte lotul, voi fi lângă băieţi. Pentru mine este o propunere onorantă şi sper să mă descurc împreună cu ceilalţi antrenori ai lotului olimpic. Sper ca şi gimnaştii să înţeleagă ce ne dorim şi că este mult de muncă, având în vedere că în aprilie au loc Campionatele Europene", a spus Urzică.

Marius Urzică a afirmat că obiectivul său este obţinerea unei medalii olimpice de aur la Londra, în 2012. "Jocurile Olimpice din 2012 sunt cel mai important punct de atins pentru noi, dar trebuie să luăm totul treptat. Un titlu olimpic ar fi extraordinar pentru România la orice aparat, dar sigur că m-aş bucura şi mai mult dacă ar veni la calul cu mânere", a completat fostul gimnast.

Marius Urzică, în vârstă de 34 de ani, va antrena până la finalul anului grupele de copii ale CS Dinamo, după care se va alătura lotului olimpic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici