Mark Wahlberg şi P. Diddy au pariat 250.000 de dolari pe meciul de box dintre Mayweather şi Pacquaio

Actorul Mark Wahlberg şi rapperul P. Diddy sunt adversari într-un pariu de 250.000 de dolari ce vizează meciul de box dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquaio, informează site-ul revistei People.

409 afișări
Imaginea articolului Mark Wahlberg şi P. Diddy au pariat 250.000 de dolari pe meciul de box dintre Mayweather şi Pacquaio

Mark Wahlberg şi P. Diddy au pariat 250.000 de dolari pe meciul de box dintre Mayweather şi Pacquaio (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Evenimentul, intitulat "Meciul Secolului" şi aşteptat de foarte mulţi ani de iubitorii acestui sport, va avea loc în oraşul american Las Vegas pe 2 mai.

Fiecare dintre cei doi sportivi are numeroşi admiratori în lumea întreagă, inclusiv în rândul celebrităţilor, iar printre acestea se află nume sonore, precum Jamie Foxx, Tom Brady, Liev Schreiber şi Khloe Kardashian.

Într-o înregistrare video publicată vineri pe contul său de Instagram, actorul Mark Wahlberg, în vârstă de 43 de ani, a lansat rapperului P. Diddy, în vârstă de 45 de ani, provocarea unui pariu.

"Cu cine ţii în acest meci?", a întrebat actorul.

"Cu Mayweather. Ţin cu echipa care face bani mulţi, dragule", a răspuns rapperul.

Mark Wahlberg, starul celui mai recent film din seria "Transformers", a dezvăluit că el face parte din "echipa Pacman".

"Vrei să pariezi 100.000 de dolari pe el?", l-a întrebat P. Diddy. "De ce atât de puţin?", a răspuns Wahlberg.

După acest răspuns, P. Diddy a sugerat ca miza pariului să urce la 250.000 de dolari.

"Vreau acel diamant", a spus actorul, arătând cu degetul spre o nestemată uriaşă pe care P. Diddy o poartă pe post de cercel.

Rapperul a început să râdă şi a reacţionat în felul următor: "De aceea îţi voi lua banii".

Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao pe 2 mai, la MGM Grand Arena din Las Vegas. Floyd Mayweather, în vârstă de 37 de ani, este neînvins în 47 de meciuri, iar Manny Pacquiao, în vârstă de 36 de ani, are 57 de victorii şi cinci înfrângeri în 64 de partide.

Americanul deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie, iar Pacquiao are centura WBO.

Mark Wahlberg are o biografie ieşită din comun, chiar şi pentru standardele hollywoodiene. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea celebrei mărci de lenjerie intimă Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi văzut în "Planeta maimuţelor", "Jaf în stil italian", "Lunetistul" şi "Max Payne". Actorul s-a remarcat recent şi în pelicula "The Fighter/ Luptătorul", în care a jucat alături de Christian Bale şi Melissa Leo, cu un rol pentru care a primit cea de-a doua nominalizare la Oscar, în calitate de producător. Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru interpretarea din filmul "Cârtiţa/ The Departed" (2006), regizat de Martin Scorsese.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2014, el a ocupat prima poziţie în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu avere estimată la 700 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici