Marshawn Lynch a refuzat din nou să răspundă întrebărilor jurnaliştilor într-o conferinţă de presă

Jucătorul echipei de fotbal american Seattle Seahawks, Marshawn Lynch, a refuzat din nou, miercuri, să răspundă la întrebările jurnaliştilor într-o conferinţă de presă referitoare la ediţia din acest an a Super Bowl, el repetând o frază de 14 ori, informează AFP.

158 afișări
Imaginea articolului Marshawn Lynch a refuzat din nou să răspundă întrebărilor jurnaliştilor într-o conferinţă de presă

Marshawn Lynch a refuzat din nou să răspundă întrebărilor jurnaliştilor într-o conferinţă de presă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lynch s-a prezentat la conferinţa de presă purtând ochelari de soare şi o şapcă Beast Mode şi după ce s-a aşezat a dat drumul cronometrului pe telefonul mobil.

"Ştiţi de ce sunt aici", a fost răspunsul său la majoritatea întrebărilor jurnaliştilor, cu mici variaţii ca "Ei ştiu de ce sunt aici" sau "Eu ştiu de ce sunt aici".

Lynch, în vârstă de 28 de ani, a răspuns unei singure întrebări, cu privire la melodia pe care o va asculta înaintea Super Bowl.

"Este o piesă nouă", a spus el.

După cele cinci minute de prezenţă impuse de Liga Naţională de Fotbal American (NFL), sportivul s-a ridicat şi le-a mulţumit jurnaliştilor.

Marţi, Marshawn Lynch a procedat la fel ca miercuri, repetând de mai multe ori o frază: "Sunt aici doar ca să nu fiu amendat".

Conform regulamentului NFL, Lynch ar fi fost amendat cu 500.000 de dolari dacă nu ar fi participat la conferinţa de presă.

Lynch a fost amendat în acest sezon cu 50.000 de dolari pentru că nu a răspuns întrebărilor jurnaliştilor după un meci.

Finala NFL, Super Bowl, dintre echipele Seattle Seahawks şi New England Patriots are loc duminică, la Phoenix.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici