Martin Tudor a fost omagiat de fanii Stelei în faţa Stadionului din Ghencea

  • Martin Tudor a decedat ieri, la vârsta de 43 de ani, în urma unui infarct
  • Fostul portar a fost omagiat de suporterii Stelei, în faţa Stadionului Ghencea
  • "Martin Tudor, între buturi salvator/ Acum stea pe cer, înger păzitor", a fost mesajul celor de la Peluza Sud
451 afișări
Imaginea articolului Martin Tudor a fost omagiat de fanii Stelei în faţa Stadionului din Ghencea

Martin Tudor a fost omagiat de fanii Stelei în faţa Stadionului din Ghencea

Martin Tudor a fost omagiat aseară de fanii Stelei, chiar în faţa Stadionului Ghencea. Fanii din Peluza Sud au afişat un banner uriaş chiar în faţa arenei aflată în reconstrucţie.

"Martin Tudor, între buturi salvator/ Acum stea pe cer, înger păzitor", a fost mesajul celor de la Peluza Sud.

Martin Tudor, fostul portar al echipei Steaua, a decedat la vârsta de 43 de ani, în urma unui infarct.

De-a lungul carierei de jucător, Tudor a apărat la Olimpia Satu Mare, Jiul Petroşani, Steaua, CFR Cluj şi U Cluj. Cea mai bună perioadă a traversat-o la echipa bucureşteană, unde a câştigat două titluri de campion, în sezoanele 2000/2001 şi 2004/2005.

După retragere, Tudor a fost antrenor cu portarii la mai multe echipe, precum FCSB, Universitatea Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reşiţa, FC Voluntari, Sportul Snagov sau chiar naţionala României.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici