Martina Navratilova laudă performanţa Simonei Halep în finala de la Wimbledon: „A fost aproape de perfecţiune”

Martina Navratilova, fosta mare tenismenă din Cehia, a vorbit despre sezonul WTA, recent încheiat. Printre jucătoarele care au impresionat-o, s-au enumerat şi Simona Halep şi Bianca Andreescu, despre care a avut cuvinte de laudă.

414 afișări
Imaginea articolului Martina Navratilova laudă performanţa Simonei Halep în finala de la Wimbledon: „A fost aproape de perfecţiune”

Martina Navratilova: Performanţa Simonei în finala de la Wimbledon a fost aproape de perfecţiune

"La începutul anului, Barty spera să rămână în Top 20. În schimb, a câştigat primul ei Grand Slam şi a încheiat pe prima pozitie în clasament după ce a câştigat şi Turneul Campioanelor. Bravo", a spus Navratilova pentru WTA, care a continuat:

"Performanţa Simonei în finala de la Wimbledon cu Serena Williams a fost aproape de perfecţiune şi e cea mai buna performanţă a anului. A fost cel mai bun meci al ei. Nu a avut niciun game slab, de la inceput până la sfârşit. A fost ca o maşinărie. O performanţă grozavă.

Pentru mine, cel mai bun meci al anului a fost finala de la US Open, când Bianca Andreescu a învins-o pe Serena Williams. A reuşit să-şi stăpânească emoţiile! Cu siguranţă că nu m-aş fi gândit la începutul sezonului că Bianca Andreescu va caştiga un Grand Slam şi cred că nimeni nu s-a gândit la asta".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici