Matthew Glaetzer, diagnosticat în urmă cu o lună cu cancer, a câştigat bronzul la Campionatul Mondial de ciclism pe pistă

Matthew Glaetzer a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de ciclism pe pistă desfăşurat în Noua Zeelandă, la doar o lună după ce a suferit o operaţie de extracţie a unei tumori dezvoltate la nivelul tiroidei.

962 afișări
Imaginea articolului Matthew Glaetzer, diagnosticat în urmă cu o lună cu cancer, a câştigat bronzul la Campionatul Mondial de ciclism pe pistă

Matthew Glaetzer a luat bronzul la C.M. de ciclism pe pistă, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Ciclistul în vârstă de doar 27 de ani a fost operat la începutul lunii noiembrie.

Aurul competiţiei a fost cucerit de malezianul Azizulhasni Awang, iar locul al doilea a fost ocupat de reprezentantul Rusiei, Shane Perkins.

Matthew Glaetzer a fost diagnosticat cu cancer tiroidian în luna octombrie. Conform Cycling Weekly, sportivul îşi va relua radioterapia imediat dupa finalizarea competiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici