Max Verstappen a câştigat Grand Prix-ul Olandei. Victoria sa, în faţa a peste 70.000 de fani

  • Pilotul olandez Max Verstappen a câştigat duminică Marele Premiu de Formula 1 al Olandei, spre marea bucurie a celor peste 70 de mii de fani prezenţi la circuitul de la Zandvoort.
  • Circuitul olandez a revenit în Marele Circ după 36 de ani. Verstappen a trecut şi în fruntea clasamentului general.
654 afișări
Imaginea articolului Max Verstappen a câştigat Grand Prix-ul Olandei. Victoria sa, în faţa a peste 70.000 de fani

Plecat din pole position, Verstappen a reuşit să rămână în fruntea cursei pe toată durata sa, mai puţin între tururile 21 şi 31, când olandezul a ieşit la schimbul de pneuri, moment în care conducerea a fost preluată de Valtteri Bottas.

Pe locul doi a trecut linia de sosire britanicul Lewis Hamilton, urmat de coechipierul său de la Mercedes, finlandezul Bottas.

Max Verstappen a trecut pe prima poziţie a clasamentului general, cu 227,5 puncte, cu 3 mai multe decât Lewis Hamilton, care e pe 2, după ce a obţinut şi punctul bonus pentru cel mai rapid tur de circuit.

Clasamentul pe echipe este condus în continuare de Mercedes, urmat Red Bull Racing

La finele cursei Max Verstappen, aclamat de fanii olandezi, a declarat: „După cum puteţi auzi, este pur şi simplu incredibil ce se întâmplă. Aşteptările au fost mari la începutul weekendului, sunt foarte fericit că am câştigat aici. Este o zi atât de minunată, toată mulţimea e incredibilă. Startul a fost foarte important, dar în cele din urmă totul a mers foarte bine. Mulţumesc fanilor care m-au încurajat.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici