Meciul amical România-Spania se va disputa la Cluj

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au anunţat vineri locurile de disputare pentru meciurile amicale cu Lituania şi Spania. Chiar dacă oficialii primăriei Capitalei spun că Arena Naţională s-ar putea redeschide în această lună, cele două jocuri se vor disputa la Giurgiu, respectiv Cluj Napoca.

6240 afișări
Imaginea articolului Meciul amical România-Spania se va disputa la Cluj

Meciul amical România-Spania se va disputa la Cluj (Imagine: Shutterstock)

Partida cu Lituania se va disputa pe arena ”Marin Anastasovici” în data de 23 martie, ora 20:00, iar întîlnirea cu Spania va avea loc patru zile mai târziu, pe 27 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45.

Anghel Iordănescu a fost cel care a insistat ca meciul cu Lituania să se dispute la Giurgiu. Chiar după ce s-a întors de la Paris, selectionerul naţionalei i-a anunţat pe oficialii FRF: "Meciul cu Lituania se va desfăşura la Giurgiu. Nu s-a hotărât, dar asta spun, că cer să se joace la Giurgiu”

TITLURILE ZILEI

Preţurile biletelor nu au fost stabilite, ele urmând să fie anunţate zilele următoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici