Meciul Barcelona - Real Madrid, la un pas să fie mutat din cauza protestelor masive din Catalonia

Problemele politice cu care se confruntă Barcelona i-au făcut pe reprezentanţii La Liga să ia în calcul mutarea meciului dintre Barcelona şi Real Madrid, din 26 octombrie, în capitala Spaniei.

151 afișări
Imaginea articolului Meciul Barcelona - Real Madrid, la un pas să fie mutat din cauza protestelor masive din Catalonia

Meciul Barcelona - Real Madrid, la un pas să fie mutat în capitala Spaniei din cauza protestelor masive din Catalonia

La începutul sezonului, tragerea ţintarului pentru sezonul 2019/2020 stabilise ca meciul tur din campionat să aibă loc în Barcelona, dar protestele ar putea să inverseze ordinea de desfăşurare a duelurilor. Astfel, echipa lui Leo Messi ar putea să organizeze partida retur, programată în 2020. Oficialii La Liga stabiliseră iniţial ca meciul să fie programat tot pe 26 octombrie, la ora 14:00, dar pe „Camp Nou”, stadion pe care Real Madrid nu a mai câştigat de la începutul sezonului 2017-2018, în Supercupa Spaniei.

Meciul s-a încheiat cu 3-1 în favoarea trupei pregătite atunci tot de Zinedine Zidane. Barcelona are 115 victorii în faţa rivalei din capitala Spaniei, Real Madrid având nu mai puţin de 99. 61 de meciuri s-au încheiat la egalitate. Starul catalanilor, Lionel Messi (30 de ani) este golgheterul din El Clasico, cu 26 de reuşite.

Ultimul meci dintre cele două s-a desfăşurat pe terenul trupei antrenate de Zinedine Zidane, iar partida s-a terminat cu victoria Barcelonei, 1-0. Meciul care a făcut parte din etapa cu numărul 26 a sezonului trecut din La Liga a fost decis de golul lui Ivan Rakitic, din minutul 26.

Foto: Hepta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici