Meciul Ceahlăul - Oţelul a fost întrerupt pentru aproximativ o oră din cauza ceţii

Meciul Ceahlăul - Oţelul Galaţi, care se dispută la Piatra Neamţ, în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, a fost întrerupt în minutul 28, la scorul de 0-1, din cauza ceţii, fiind reluat după aproximativ o oră.

653 afișări
Imaginea articolului Meciul Ceahlăul - Oţelul a fost întrerupt pentru aproximativ o oră din cauza ceţii

Meciul Ceahlăul - Oţelul a fost întrerupt în minutul 28, din cauza ceţii (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Arbitrul Marcel Bîrsan a decis întreruperea jocului din cauza vizibilităţii reduse şi, după câteva minute de discuţii la mijlocul terenului, jucătorii celor două echipe au plecat la vestiare.

În momentul opririi meciului, Oţelul Galaţi conducea cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Iorga, în minutul 11.

Partida s-a reluat după o pauză de aproximativ o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici