Meciul cu Tottenham rămâne un vis. Botoşani a fost elimintă din Europa League de Shkendija, din Macedonia de Nord

FC Botoşani a fost eliminată din Europa League, joi seara, după ce a fost învinsă pe teren propriu de Shkendija, din Macedonia de Nord.

395 afișări
Imaginea articolului Meciul cu Tottenham rămâne un vis. Botoşani a fost elimintă din Europa League de Shkendija, din Macedonia de Nord

Meciul cu Tottenham rămâne un vis. Botoşani a fost elimintă din Europa League de Shkendija, din Macedonia de Nord

FC Botoşani-FC Shkendija, din turul doi preliminar al competiţiei, s-a terminat cu scorul de 0-1.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Agim Ibraimi, în minutul 2.

Tot joi seara, FCSB joacă în Serbia în turul al doilea preliminar al Europa League împotriva echipei Backa Topola.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici