Meciul de fotbal dintre România şi Chile se va disputa la Cluj

Partida de pregătire dintre România şi Chile, programată pe 13 iunie, se va juca pe "Cluj Arena", informează, miercuri, site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

857 afișări
Imaginea articolului Meciul de fotbal dintre România şi Chile se va disputa la Cluj

Meciul amical de fotbal dintre România şi Chile se va disputa la Cluj

Meciul se va disputa la trei zile după ce echipa naţională a României va juca, în deplasare, cu Polonia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Naţionala din Chile, locul 4 în clasamentul FIFA, din care fac parte, printre alţii, Claudio Bravo, Arturo Vidal şi Alexis Sanchez, este câştigătoarea Copa America 2016, după o finală cu Argentina.

După amicalul cu România, Chile va participa la Cupa Confederaţiilor, în Rusia. Va juca, în faza grupelor, împotriva Camerunului (18 iunie), Germaniei (22 iunie) şi Australiei (25 iunie).

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici