Meciul de tenis jucat de româncele Ţig şi Mitu, suspectat de trucare în Franţa

  • Meciul de dublu disputat de româncele Andreea Mitu şi Patricia Ţig la Roland Garros este considerat suspect
  • Este vorba de partida cu tandemul Brengle/Sizikova
  • Companiile de pariuri au anunţat sume mari pariate pe acest meci, în special pe greşelile Ianei Sizikova.
1053 afișări
Imaginea articolului Meciul de tenis jucat de româncele Ţig şi Mitu, suspectat de trucare în Franţa

Meciul de tenis jucat de româncele Ţig şi Mitu, suspectat de trucare în Franţa

Meciul de dublu disputat de româncele Andreea Mitu şi Patricia Ţig împotriva cuplului Madison Brengle/Iana Sizikova, la Roland Garros este în vizorul justiţiei franceze.

Există suspiciuni că această partidă a fost trucată, având în vedere semnalele date de companiile de pariuri care au anunţat sume mari pariate pe acest meci, în special pe greşelile Ianei Sizikova. 

Anchetatorii francezi cercetează acest meci pentru “escrocherie în formă organizată” şi “corupţie sportivă activă şi pasivă”.
Investigaţia a fost deschisă pe 1 octombrie. Potrivit ziarelor Die Welt şi L’Equipe, aceste suspiciuni vizează meciul câştigat pe 30 septembrie de Andreea Mitu şi Patricia Ţig în faţa perechii Madison Brengle/Iana Sizikova, cu 7-6 (10-8), 6-4.
 
Mai exact este vorba de ghem-ul 5 în care Sizikova nu a respins o minge uşoară. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici