Meciul din Premier League, Burnley – Tottenham, a fost anulat din cauza ninsorii abundente

Meciul din Premier League dintre Burnley şi Tottenham Hotspur, ce urma a fi jucat pe arena Turf Moor, a fost amânat iniţial cu 50 de minute, mai apoi pentru o altă dată, din cauza ninsorii abundente.

387 afișări
Imaginea articolului Meciul din Premier League, Burnley – Tottenham, a fost anulat din cauza ninsorii abundente

Meciul trebuia să înceapă la ora 16:00, dar, în ciuda încercărilor de a face terenul practicabil, a fost anulat.

Arbitrul Peter Bankes a declarat: "Au muncit cât au putut de mult, dar în 10 minute terenul a fost acoperit din nou".

Managerul lui Burnley, Sean Dyche, a adăugat, citat de BBC Sports: "A căzut atât de repede şi de puternic, este încă destul de puternic acum".

Antrenorul lui Tottenham, Antonio Conte, a declarat: "Suntem uşor dezamăgiţi, pentru că eram pregătiţi să jucăm, dar în acelaşi timp cred că Premier League a luat decizia corectă de a salva situaţia pentru jucători şi fani.

În aceste condiţii nu este fotbal. Eu vreau să mă distrez. În această situaţie este imposibil şi există un risc serios pentru jucători".

Sergio Reguilón a postat pe contul său de Twitter o poză de pe terenul înzăpezit, cu mesajul: „Burnley, ne vedem altă dată.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici