Meciul dintre Liverpool şi Manchester United are loc duminică, de la ora 16.00

Londra găzduieşte duminică, 22 septembrie, nu mai puţin de patru meciuri din Premier League! Liverpool şi Manchester United vin în capitala Angliei pentru cele trei puncte, importante în lupta pentru primele locuri.

190 afișări
Imaginea articolului Meciul dintre Liverpool şi Manchester United are loc duminică, de la ora 16.00

Meciul dintre Liverpool şi Manchester United are loc duminică, de la 16:00

De la ora 16:00, Crystal Palace primeşte vizita lui Wolverhampton, echipă calificată în grupele Europa League, dar care nu a început foarte bine sezonul pe plan intern, reuşind să strângă trei puncte în primele cinci etape. De la aceeaşi oră, elevii lui Ole Gunnar Solskjaer vin pe Olympic Stadium pentru duelul cu West Ham, ambele echipe fiind la egalitate de puncte după primele cinci meciuri. De la ora 18:30, Arsenal joacă pe teren propriu cu Aston Villa, iar un succes i-ar putea aduce pe ”tunari” în fruntea clasamentului”.

De la aceeaşi oră este şi MVP-ul zilei în Premier League, Chelsea - Liverpool. Elevii lui Klopp vor să îşi păstreze avantajul de cinci puncte faţă de Manchester City, care a ”zdrobit-o” pe Watford cu 8-0, iar Chelsea are nevoie de puncte pentru a nu pierde contactul cu locurile fruntaşe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici