Meciul Oltchim-Universitatea Reşiţa, amânat cu şase zile

Partida dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Universitatea Reşiţa, contând pentru ultima etapă a sezonului, a fost amânat cu şase zile, din cauză că formaţia gazdă are programată sâmbătă manşa retur a finalei Ligii Campionilor, cu Viborg HK.

19 afișări
Imaginea articolului Meciul Oltchim-Universitatea Reşiţa, amânat cu şase zile

Meciul Oltchim-Universitatea Reşiţa, amânat cu şase zile (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Ultima etapă a returului Ligii Naţionale este programată miercuri, însă disputa dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea, deja campioană, şi Universitatea Reşiţa, a fost amânată pentru data de 18 mai. Oltchim va juca sâmbătă, de la ora 20.45 (în direct pe PRO TV), partida retur din finala Ligii Campionilor, cu Viborg HK (21-28, în tur).

Miercuri, în ultima etapă a sezonului 2009-2010, vor avea loc meciurile dintre CSM Deva-Rapid Bucureşti, HC Zalău-HCM Baia Mare, U Jolidon Cluj-Oţelul Galaţi, Ştiinţa Bacău-Tomis Constanţa, Dunărea Brăila-HCM Roman şi Rulmentul Braşov-HCM Buzău. Toate disputele vor începe la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici