Meciul Simona Halep - Andrea Petkovici, programat joi, la ora 07.30, la China Open

Partida pe care Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, o va disputa cu jucătoarea germană Andrea Petkovici, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, a fost programată de organizatorii China Open joi, de la ora 07.30.

314 afișări
Imaginea articolului Meciul Simona Halep - Andrea Petkovici, programat joi, la ora 07.30, la China Open

Meciul Simona Halep - Andrea Petkovici, programat joi, la ora 07.30, la China Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul care contează pentru faza optimilor de finală va fi primul al zilei pe Moon Court, a treia arenă a complexului naţional de tenis de la Beijing.

Halep şi Petkovici s-au mai întâlnit până în prezent de patru ori. Sportiva din Germania s-a impus o singură dată, în 2009, la Bucureşti. Halep a învins-o pe Petkovici în 2013 în finală la Nurnberg şi în turul secund la Tokyo, precum şi în acest an, în semifinale la Roland Garros.

Miercuri, Simona Halep şi Raluca-Ioana Olaru ar fi trebuit să întâlnească perechea spaniolă Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 7, în turul doi al probei de dublu de la Beijing, dar partida a fost reprogramată tot joi, din cauza ploii, urmând a se desfăşura pe terenul 7, după alte două meciuri.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) va juca, în aceeaşi zi de joi, cu echipa Tomas Berdych/John Isner (Cehia/SUA), în sferturile de finală ale turneului de 500 de puncte China Open de la Beijing, cu premii de 3.755 de milioane de dolari. Întâlnirea va fi a patra pe Brad Drewett Court.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici