Meciul Simona Halep - Ashleigh Barty se joacă ACUM, în sferturile turneului de la Madrid LIVE BLOG

Simona Halep şi Ashleigh Barty deschid ziua sferturilor de finală de pe tabloul principal de la Mutua Madrid Open, joi, de la ora 13:00, pe arena centrală "Manolo Santana".

1013 afișări
Imaginea articolului Meciul Simona Halep - Ashleigh Barty se joacă ACUM, în sferturile turneului de la Madrid LIVE BLOG

Meciul Simona Halep - Ashleigh Barty se joacă ACUM, în sferturile turneului de la Madrid/

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o înfruntă pe Ashleigh Barty (23 de ani, 9 WTA), în sferturile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid.

Urmăriţi AICI live blog

Tenismena din Australia a trecut în turul 3, miercuri, de Yulia Putintseva (43 WTA), în trei seturi. Barty s-a impus cu 4-6, 6-1, 6-2, într-o partidă care a durat două ore şi cinci minute. În primele două tururi de la Madrid, numărul 9 mondial a trecut de Daria Gavrilova (57 WTA), scor 6-1, 6-2, şi de Danielle Rose Collins (30 WTA), unde a avut, de asemenea, nevoie de set decisiv - 6-1, 1-6, 6-1.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid după o victorie entuziasmată în faţa jucătoarei din Slovacia Viktoria Kuzmova (46 WTA), scor 6-0, 6-0, în care i-a lăsat adversarei mai puţin de 15 mingi câştigate.

Simona Halep şi Ashleigh Barty s-au mai întâlnit de trei ori de-a lungul carierei. Românca s-a impus în primele două, ambele desfăşurate în 2018, în semifinalele turneului de la Montreal, 6-4, 6-1, şi în optimile de la Cincinnati, scor 7-5, 7-4, dar a pierdut cea mai recentă dispută, din ianuarie 2019, scor 4-6, 4-6, în optimile turneului de la Sydney.

Barty a câştigat patru titluri la simplu, în cariera sa, cel mai recent venind în acest an, la Miami, după o finală în faţa cehoaicei Karolina Pliskova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici