Meciul Simonei Halep din sferturile Roland Garros, amânat din cauza condiţiilor meteo / Când urmează să se desfăşoare

Simona Halep trebuia să deschidă ziua a 16-a de la Roland Garros pe terenul Philippe Chatrier. Fostul lider mondial se va întâlni cu sferturile turneului de Grand Slam cu jucătoarea din America Amanda Anisimova.

1846 afișări
Imaginea articolului Meciul Simonei Halep din sferturile Roland Garros, amânat din cauza condiţiilor meteo / Când urmează să se desfăşoare

Meciul Simonei Halep din sferturile Roland Garros, amânat. Motivul pentru care organizatorii au luat decizia

Meciul dintre cele două era programat la ora 15:00 (ora României), dar din cauza ploii partida a fost amânată.

Meciul din sferturile de finală se va juca joi, de la ora 13:00, potrivit organizatorilor.

În plus, pe site-ul oficial al competiţiei, toţi cei care au avut bilete cumpărate pentru a vedea meciurile de miecuri au fost anunţaţi că îşi vor primi banii înapoi:

"Toate meciurile de azi, 5 iunie 2019, au fost amânate la Roland Garros. Valoarea biletelor vor fi în întregime rambursate fanilor, care pot să vadă meciurile din sferturile de finală gratuit, mâine".

Forul feminin a mai anunţat că semifinalele feminine se vor juca vineri, în timp ce marea finală este programată sâmbătă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici