Meciul Steaua - Rio Ave va fi arbitrat de galezul Simon Lee Evans

Meciul dintre echipele Steaua şi Rio Ave, programat joi, la ora 20.00, pe Arena Naţională, în etapa a treia a grupei J a Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă galeză, cu Simon Lee Evans la centru, informează steauafc.com.

99 afișări
Imaginea articolului Meciul Steaua - Rio Ave va fi arbitrat de galezul Simon Lee Evans

Meciul Steaua - Rio Ave va fi arbitrat de galezul Simon Lee Evans (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Arbitri asistenţi vor fi Philip Thomas şi Edward King, adiţionali John Bryn Roberts şi Mark Steven Whitby, iar rezervă Nick Pratt.

Delegat UEFA pentru acest meci a fost desemnat finlandezul Teuvo Holopainen, iar arbitrii vor fi supervizaţi de rusul Alexei Spirin.

Simon Lee Evans (39 de ani) a mai oficiat de două ori în partide în care au fost implicate echipe din România, de fiecare dată în grupele Ligii Europa: Pandurii - Pacos Ferreira, scor 0-0 (12 decembrie 2013), şi PSV Eindhoven - Rapid, scor 2-1 (15 decembrie 2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici