Meciuri din Cipru amânate după un atac cu bombă la casa mamei unui arbitru

Arbitrii ciprioţi au decis să nu oficieze la niciun meci în această săptămână, după ce o bombă a explodat în faţa casei mamei unuia dintre aceştia, a anunţat Comisia de Arbitri din Cipru.

123 afișări
Imaginea articolului Meciuri din Cipru amânate după un atac cu bombă la casa mamei unui arbitru

Meciuri din Cipru amânate după un atac cu bombă la casa mamei unui arbitru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Comisia de Arbitri a condamnat atacul contra casei mamei arbitrului Thomas Mousko, apreciind că este vorba de un "act de terorism de extremă laşitate".

Bomba a explodat în faţa casei femeii de 60 de ani, la Limassol, în noaptea de duminică spre luni. Potrivit poliţiei, femeia nu a fost rănită, deoarece se afla în dormitorul de la etaj.

Comisia de Arbitri susţine, într-un comunicat pe site-ul oficial, că va reevalua situaţia la 26 ianuarie, după ce va avea o întâlnire cu reprezentanţíi poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici