Meciurile din Cupa Greciei au fost anulate

Autorităţile din Grecia au luat o decizie radicală, după incidentele petrecute la meciul dintre PAOK şi Olympiacos. Ministrul adjunct al Sportului a hotărât să anuleze ediţia din acest an a Cupei Greciei.

1411 afișări
Imaginea articolului Meciurile din Cupa Greciei au fost anulate

Meciurile din Cupa Greciei au fost anulate (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Mai mult, Ministrul Adjunct al Sportului din guvernul elen, Stavros Kontonis a cerut suspendarea tuturor competiţiilor din Grecia, însă oficialii nu au fost de acord, iar campionatul va continua.

Derby-ul din turul semifinalelor Cupei dintre PAOK şi Olympiacos a avut parte de violenţe ieşite din comun, fanii gazdelor invadând terenul pe final, după ce echipa lor nu a primit penalty, la scorul de 2-1 pentru echipa din Salonic. Ultraşii s-au încăierat cu forţele de ordine şi au aruncat cu torţe pe gazon, meciul fiind suspendat.

Cealalta semifinală din Cupa Greciei la fotbal urma să se dispute între echipele AEK Atena şi Atromitos Atena.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici