Meciurile Sevilla-Roma şi Inter-Getafe, din Europa League, au fost amânate

  • UEFA a confirmat că meciurile Sevilla-Roma şi Inter-Getafe, din optimile Europa League, au fost amânate.
  • Măsura a fost dictată după ce autorităţile spaniole au impus restricţii de călătorie între Spania şi Italia.
  • Deciziile au fost luate în contextul epidemiei de coronavirus.
449 afișări
Imaginea articolului Meciurile Sevilla-Roma şi Inter-Getafe, din Europa League, au fost amânate

Sursa foto: Profimedia

Partidele ar fi trebuit să se dispute joi seara, în turul optimilor Europa League, cu porţile închise. UEFA a anunţat că va reveni cu informaţii referitoare la disputarea cele două partide.

AS Roma anunţase încă de dinaintea deciziei UEFA că nu va face deplasarea pentru meciul cu Sevilla, iar preşedintele lui Getafe, Angel Torres, a declarat că echipa sa nu va merge în Italia, chiar dacă acest lucru va duce la excluderea clubului său din competiţie.

COVID-19 a omorât până acum în Italia 631 de oameni şi a afectat peste 10.000.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici