Medic Utrecht: Nu avem nimic important de spus, recuperarea ar putea dura zile, săptămâni sau luni

Medicul echipei olandeze FC Utrecht, Simon Goedegebuure, a declarat marţi că este greu să facă previziuni privind perioada de recuperare a jucătorului Mihai Neşu, ţinând cont de gravitatea accidentării suferite de acesta, putând fi vorba de zile, săptămâni sau luni.

55 afișări
Imaginea articolului Medic Utrecht: Nu avem nimic important de spus, recuperarea ar putea dura zile, săptămâni sau luni

Medic Utrecht: Nu avem nimic important de spus, recuperarea ar putea dura zile, săptămâni sau luni (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Nu am văzut accidentarea. Când am ajuns la el, mi-a spus că nu-şi poate mişca mâinile şi picioarele şi că simte durere la gât. Ne-am dat seama că este vorba despre o accidentare gravă şi am chemat imediat ambulanţa. Este greu să spunem cât va dura recuperarea. Este important ca imediat să aibă loc decompresia vertebrei fracturate. Apoi vom vedea cum vor reacţiona nervii. Nu avem încă nimic important de spus. Ar putea dura zile, săptămâni sau luni înaintea de se da un pronostic final. Suntem extrem de afectaţi, trebuie să aşteptăm şi să vedem ce se va întâmpla", a spus Simon Goedegebuure pentru postul TV al clubului FC Utrecht, informează site-ul goal.com.

Potrivit site-ul nos.nl, directorul tehnic al clubului FC Utrecht, Foeke Booy, a declarat că Mihai Neşu, accidentat, marţi, la coloană, la un antrenament, îşi simte puţin mâinile şi picioarele. Într-o declaraţie oferită Radio M, el a mai spus că jucătorul "are cel puţin o vertebră fracturată". "Acum este în operaţie. Are cel puţin o vertebră cervicală ruptă, ceea ce este foarte grav. Ce efect va avea? Nu pot spune. Şi jucătorul cu care s-a ciocnit este foarte afectat. În fotbal se poate întâmpla orice, însă asta este foarte ciudat", a afirmat Booy pentru postul Radio M.

Fundaşul român Mihai Neşu se află în operaţie după accidentarea suferită în timpul antrenamentului de marţi.

Pagina web a clubului a precizat că accidentarea lui Neşu s-a produs în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, românul fiind transportat de urgenţă la spital.

Mihai Neşu, 28 de ani, evoluează din 2008 la FC Utrecht. Înainte, internaţionalul român a fost legitimat la Steaua. În acest sezon, Neşu a jucat în 29 de meciuri pentru formaţia olandeză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici