Membrii echipei feminine de spadă au primit titlul de "Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti"

Cele patru sportive din echipa de spadă a României care a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dar şi antrenorii Dan Podeanu şi George Epurescu, au primit, miercuri, titlul de "Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti", notează site-ul Federaţiei Române de Scrimă.

141 afișări
Imaginea articolului Membrii echipei feminine de spadă au primit titlul de "Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti"

Membrii echipei feminine de spadă au primit titlul de "Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Pe 25 august, la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, consilierii au aprobat proiectul privind acordarea titlului de “Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti” celor patru sportive din echipa de spadă care a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Rio, dar şi antrenorilor Dan Podeanu şi George Epurescu.

În data de 9 noiembrie, la aproape trei luni după victoria de la Rio de Janeiro, Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu, dar şi antrenorul George Epurescu, s-au aflat faţă în faţă cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

„Suntem onorate de această distincţie şi de faptul că munca noastră este apreciată. Mulţumim doamnei primar şi sperăm ca într-un timp cât mai scurt la CSM Bucureşti să existe şi o secţie de scrimă”, a declarat Ana Maria Popescu.

Loredana Dinu i-a înmânat doamnei primar Gabriela Firea, din partea echipei de spadă a României, un tricou cu poza şi cu autografele celor patru campioane olimpice de la Rio.

În cadrul ceremoniei, la care au fost prezenţi şi Mihai Covaliu, Gabriela Szabo şi Alin Petrache, au fost premiate şi componentele echipei de handbal feminin şi volei feminin de la CSM Bucureşti, ambele învingătoare în competiţiile intercluburi în sezonul 2015-2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici