Meniu de campion: David Popovici se hrăneşte cu o combinaţie de iaurt cu banane, chia, miere şi fulgi de ovăz

  • Micul dejun este unul îndestulător, dezvăluie campionul de înot.
  • Iaurul şi laptele nu lipsesc din meniul sportivului.
1269 afișări
Imaginea articolului Meniu de campion: David Popovici se hrăneşte cu o combinaţie de iaurt cu banane, chia, miere şi fulgi de ovăz

Înotătorul David Popovici, 17 ani, şi-a dezvăluit secretele care îl fac cel mai valoros înotător mondial la nivel de juniori şi unul dintre cei mai tari la seniori.

Bucureşteanul a participat la Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde a ocupat un loc 4.

Meniul nu este tipic. „Mănânc bine dimineaţa”, asigură sportivul. Tatăl lui David spune că fiul său beau un iaurt mare amestecat cu banane, chia, miere şi fulgi de ovăz. Plus migdale şi curmale.

Iar după antrenament, David bea o combinaţie de lapte, miere şi scorţişoară. Uneori lapte, miere şi cacao.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici