Mergea şi Bopanna i-au învins în două seturi pe fraţii Bryan la Turneul Campionilor

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) a câştigat, duminică, meciul disputat cu echipa formată din fraţii gemeni americani Bob şi Mike Bryan, cu scorul de 6-4, 6-3, în etapa I a Grupei A a Turneului Campionilor de la Londra.

542 afișări
Imaginea articolului Mergea şi Bopanna i-au învins în două seturi pe fraţii Bryan la Turneul Campionilor

Mergea şi Bopanna i-au învins în două seturi pe fraţii Bryan la Turneul Campionilor

Mergea şi Bopanna au început mai greu, fiind conduşi cu 2-0, după un break obţinut de fraţii Bryan pe serviciul indianului. Mergea şi Bopanna au întors scorul cu trei ghemuri câştigate la rând. Din nou Bopanna şi-a pierdut serviciul, dar echipa româno-indiană a recuperat break-ul în ghemul următor, apoi, cu Mergea la serviciu, scorul a ajuns de 5-3. Bob şi Mike Byan au mai câştigat un ghem înainte ca Bopanna să-şi fructifice prima dată serviciul şi să închidă setul cu 6-4.

În al doilea set, Florin Mergea şi Rohan Bopanna au câştigat un break la debut şi au pus capăt meciului tot pe serviciul adversarilor, scor 6-3, după o oră de joc.

Aceasta a fost patra victorie a lui Mergea în cele cinci meciuri disputate în acest an cu fraţii Bryan. Românul a câştigat în faţa lor la Australian Open şi la Dubai, în echipă cu britanicul Dominic Inglot, şi la Wimbledon, cu Rohan Bopanna. Mergea şi Bopanna au pierdut doar întâlnirea din cadrul turneului de la Washington.

Florin Mergea participă în premieră al Turneul Campionilor. Bopanna este pentru a treia oară la finala sezonului, iar în 2012 a pierdut finala, când era în echipă cu compatriotul său Mahesh Bhupathi.

Într-un alt meci din Grupa A, perechea Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), cap de serie numărul 4, a învins, cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 11-9, cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, cap de serie numărul 5.

Marţi, vor avea loc meciurile Florin Mergea/Rohan Bopanna - Jamie Murray/John Peers şi Bob Bryan/Mike Bryan - Simone Bolelli/Fabio Fognini.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2, va debuta, luni, în Grupa B de la Turneul Campionilor, urmând să întâlnească cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia, nr. 7).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici