Mergea şi Bopanna, învinşi de fraţii Bryan, ratează calificarea în finală la Washington

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-4, de cuplul american Bob şi Mike Bryan, cap de serie numărul 1, în semifinalele turneului de 500 de puncte de la Washington.

120 afișări
Imaginea articolului Mergea şi Bopanna, învinşi de fraţii Bryan, ratează calificarea în finală la Washington

Mergea şi Bopanna, învinşi de fraţii Bryan, ratează calificarea în finală, la Washington

Aceasta a fost prima înfrângere a lui Mergea în cele patru meciuri disputate în acest an cu fraţii Bryan, liderii clasamentului ATP de dublu. Românul a câştigat în faţa lor la Australian Open şi la Dubai, în echipă cu britanicul Dominic Inglot, şi la Wimbledon, cu Rohan Bopanna.

Pentru accederea în faza semifinalelor la competiţia de la Washington, Mergea şi partenerul său vor primi un cec în valoare de 21.550 de dolari şi 180 de puncte ATP.

În finală, fraţii Bryan vor juca împotriva favoriţilor numărul 2, croatul Ivan Dodig şi brazilianul Marcelo Melo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici