Mergea şi Copil, eliminaţi în primul tur al turneului de dublu de la Sofia

Perechea formată din Florin Mergea şi Marius Copil a fost eliminată, marţi, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului ATP 250 de la Sofia, dotat cu premii în valoare de 500.000 de euro.

83 afișări
Imaginea articolului Mergea şi Copil, eliminaţi în primul tur al turneului de dublu de la Sofia

Mergea şi Copil, eliminaţi în primul tur al turneului de dublu de la Sofia

Mergea şi Copil au fost învinşi, scor 4-6, 6-1, 10-6, într-o oră şi 10 minute de joc, de favoriţii cu numărul trei ai competiţiei, americanul Nicholas Monroe şi australianul John Patrick Smith.

Următorii adversari ai acestora vor fi câştigătorii meciului Alexander Donski/Alexander Lazov (Bulgaria) - James Cerretani/Sander Gille (SUA/Belgia).

Pentru participarea în runda inaugurală a turneului de la Sofia, Mergea (locul 71 ATP la dublu) şi Copil (locul 849 ATP la dublu) vor primi 2.590 de euro.

Marius Copil, numărul 93 mondial la simplu, va evolua şi în proba individuală, urmând să îl întâlnească, miercuri, în primul tur, pe olandezul Robin Haase, cap de serie numărul 5 şi numărul 42 mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici