Mesaje de la fotbaliştii români care au jucat în Italia Adrian Mutu, Cristi Chivu şi Ianis Hagi, după decesul lui Davide Astori

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, s-a stins din viaţă, duminică, din cauza unui stop cardiac, veste primită cu tristeţe şi surprindere în lumea fotbalului. Printre cei care şi-au exprimat regretul s-au numărat Adrian Mutu şi Cristi Chivu, dar şi Ianis Hagi, fost coechipier al fotbalistului.

948 afișări
Imaginea articolului Mesaje de la fotbaliştii români care au jucat în Italia Adrian Mutu, Cristi Chivu şi Ianis Hagi, după decesul lui Davide Astori

Mesaje de la fotbaliştii români care au jucat în Italia Adrian Mutu, Cristi Chivu şi Ianis Hagi, după decesul lui Davide Astori

Mutu a evoluat la Fiorentina în perioada 2006 - 2011 şi a ţinut să-şi prezinte şi el condoleanţele. "Toate gândurile mele merg la familia lui David! Odihneşte-te în pace, căpitane!!", a scris Mutu pe reţelele de socializare.

"Nu am cuvinte. Adio Davide", a notat, la rândul său, fostul internaţional Cristi Chivu, care a jucat în Italia între 2003 şi 2014, la AS Roma şi Internazionale Milano.

Ianis Hagi (19 ani), fost mijlocaş la Fiorentina, l-a cunoscut îndeaproape pe omul care purta banderola grupării viola. În prezent la Viitorul, fiul lui Gheorghe Hagi a transmis un mesaj puternic, care reflectă personalitatea fostului său coleg.

"Nu pot să cred, speram că e o ştire falsă. E cea mai tristă ştire. Vei fi mereu căpitanul nostru şi un mare şi drag prieten. Transmit gândurile mele calde familiei lui Davide şi Fiorentinei. La revedere, prietene!", a scris Ianis Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici