Mesajul care încinge spiritele înainte de derby-ul din Giuleşti, dintre Academia Rapid şi Steaua. Banner-ul arborat pe podul Grant de stelişti | FOTO

Partida dintre Academia Rapid şi Steaua se va disputa cu casa închisă în Giuleşti. Circa 1.000 de stelişti şi-au anunţat prezenţa pe stadionul adversarilor, restul scaunelor urmând a fi ocupate de rapidişti, în ceea ce va semăna într-un derby ca pe vremuri, scrie ProSport.

3703 afișări
Imaginea articolului Mesajul care încinge spiritele înainte de derby-ul din Giuleşti, dintre Academia Rapid şi Steaua. Banner-ul arborat pe podul Grant de stelişti | FOTO

Mesajul care încinge spiritele înainte de derby-ul din Giuleşti: banner-ul arborat pe podul Grant de stelişti | FOTO

Dacă pe teren nivelul fotbalistic nu va semăna cu ce am fost obişnuiţi, relaţia de rivalitate dintre cele două galerii a rămas neschimbată. Steliştii au lovit primii, aseară, în miez de noapte, atunci când au arborat pe podul Grant un mesaj la adresa rapidiştilor.

"Din nou sub podul Grant / Credeam că s-a schimbat ceva/ Dar pute la fel", a fost mesajul steliştilor înainte de partida de azi.

ARTICOL PROSPORT

TITLURILE ZILEI

Academia Rapid întâlneşte Steaua într-o partidă din etapa a 8-a care va fi televizată pe TelekomSport 2
Academia Rapid este liderul Ligii a 4-a, cu 19 puncte după 7 partide disputate, cu 6 victorii şi un rezultat de egalitate. De partea cealaltă, Steaua este pe locul doi, însă are procentaj perfect, 6 victorii din 6 partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici