Mesajul Cristinei Neagu: „Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo”

Cristina Neagu a transmis un mesaj românilor, pe un cont de socializare, la o zi de la ultimul meci de la Campionatul Mondial al naţionalei noastre.

113 afișări
Imaginea articolului Mesajul Cristinei Neagu: „Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo”

Cristina Neagu. Sursa: Profimediaimages

Cea mai bună handbalistă a lumii promite să facă uitată poziţia a 12-a ocupată la turneul final, cu o calificare la Jocurile Olimpice şi cu o prestaţie mult mai solidă. Neagu este convinsă că jucătoarele tinere au acumulat experienţă, iar acest lucru se va vedea la turneul preolimpic, din primăvara anului următor. ”Pentru noi, Campionatul Mondial s-a terminat ieri. Locul 12 nu ne onorează, dar avem o echipă tânără şi neexperimentată, iar multe dintre fete şi-au făcut debutul la un astfel de turneu final. Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atât s-a putut de această dată.

Suntem calificate la turneul preolimpic din luna martie datorită locului 4 de la Campionatul European de anul trecut, pe care tot NOI l-am obţinut. Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi am încredere că această experienţă ne va face mai puternice.

Mulţumiri speciale celor care au călătorit până în Japonia pentru a fi alături de noi, dar mai ales pentru că după înfrângeri au strigat şi mai tare ’Hai România!’.”, a scris Cristina Neagu pe contul personal de Facebook.

România a încheiat pe ultimul loc, 6, Grupa 2 din Main Round. A înregistrat trei eşecuri: cu Japonia (20-37), Rusia (18-27) şi Suedia (22-34). Singurele victorii reuşite de naţionala noastră au fost bifate în grupele preliminare, 29-24 cu Senegal, 22-20 cu Kazakhstan şi 28-17 cu Ungaria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici