Mesajul emoţionant postat de Darren Cahill, după ce Simona Halep a fost premiată de WTA

Simona Halep a fost premiată de Asociaţia Tenisului Feminin (WTA), după ce românca şi-a asigurat locul 1 WTA până la sfârşitul anului!

2801 afișări
Imaginea articolului Mesajul emoţionant postat de Darren Cahill, după ce Simona Halep a fost premiată de WTA

Mesajul emoţionant postat de Darren Cahill, după ce Simona Halep a fost premiată de WTA

Halep a fost invitată duminică la o ceremonie organizată la Singapore, în cadrul căreia i-a fost acordat un trofeu cu totul şi cu totul special, dar şi un inel Tiffany, în valoare de 4.200 de dolari.

La scurt timp după ce sportiva din România a fost premiată de WTA, Darren Cahill a ţinut să-i transmită un mesaj emoţionant pe o pagină de socializare.

"Te-ai descurcat cu o clasă şi o maturitate extraordinară în ceea ce a fost un an dificil şi ai găsit puterea de a continua să te lupţi şi să te ridici deasupra. Foarte bine, Simona! Sunt mândră de tine." 

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici