VIDEO | Mesajul lui Gică Hagi de ziua lui Mircea Lucescu

  • Mircea Lucescu a împinit astăzi 75 de ani
  • Hagi i-a transmis un mesaj de felicitări şi i-a mulţumit pentru ajutorul dat în carieră
  • Mircea Lucescu l-a promovat pe Gică Hagi la naţionala României când avea doar 17 ani şi i-a dat banderola de căpitan la 20 de ani
500 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Mesajul lui Gică Hagi de ziua lui Mircea Lucescu

Gică Hagi i-a transmis un mesaj de La Mulţi Ani lui Mircea Lucescu în ziua în care acesta a împlinit 75 de ani. Hagi n-a uitat că a jucat pentru prima dată în naţionala României când avea doar 17 ani datorită lui Mircea Lucescu.

„La mulţi ani, multă sănătate, tot ce vă doriţi, bucurii, fericiri şi numai împliniri să aveţi. Un om care pentru mine are un respect enorm. El m-a ajutat esenţial în cariera mea de sportiv, de fotbalist. El a accelerat un proces de formare şi mi-a dat curaj şi încredere în traiectoria mea, în cariera mea de fotbalist”, a spus Hagi. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici